Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Hudson's Bay opent 20 september haar deuren in AlmereHet filiaal van Hudson's Bay in het Stadshart van Almere opent op woensdag 20 september haar deuren. Het warenhuisketen zal zich vestigen in het pand waar voorheen V&D gevestigd was. Nadat V&D failliet ging, stond het pand leeg waar nu dus verandering is in gekomen met de komst van Hudson's Bay.

Meer filialen

Één dag eerder, op dinsdag 19 september, zal het filiaal aan het Rokin in Amsterdam haar deuren al openen. Na de opening in Amsterdam openen er naast het filiaal in Almere ook filialen in Rotterdam, Den Haag, Leiden, Breda, Maastricht, Zwolle, Tilburg en Den Bosch haar deuren. Hudson's Bay heeft het voornemen om in 2018 nog eens vijf filialen te openeni n Nederland.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties