Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Omstanders overmeesteren gewapende man in Almere CentrumDonderdagavond hebben omstanders een gewapende man overmeesterd na een gepleegde straatroof aan de Metropolestraat in Almere Centrum. Agenten kregen rond 21.05 uur een melding over een beroving en werden naar de Stationstraat gestuurd waar de verdachte door twee omstanders onder controle werd gehouden.

Beroving

De man wordt er van verdacht twee vrouwen te hebben beroofd die bij de oversteek van de busbaan aan de Metropolestraat liepen. Één van de twee vrouwen kreeg een trap in haar rug waar na een korte worsteling de telefoon van de vrouw werd ontnomen. De man is er vervolgens vandoor gegaan over de Wijsgeerbaan de richting van de Schrijverstraat. Tijdens zijn vlucht werd de verdachte tegengewerkt door een man die vervolgens een klap kreeg. Toen de verdachte zijn vlucht voortzette, werd hij ingehaald door een vriend van de vrouw die eerder werd mishandeld en beroofd. De man werd hierbij bedreigd met een steekwapen. De man kon samen met een andere man de verdachte overmeesteren op de Stationstraat waar toen de politie werd gebeld. De verdachte, een 27-jarige man uit Almere, is meegenomen naar het politiebureau.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties