Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Lidl in Almere Stad schenkt 1000 euro aan Dierenambulance Midden-NederlandHet filiaal van supermarktketen Lidl aan de Blekerstraat in Almere Stad heeft woensdag een cheque van 1000 euro overhandigd aan Dierenambulance Midden-Nederland. De cheque werd in ontvangst genomen door Willem-Jan Waterman, het bedrag is afkomstig van alle Lidl-filialen in Nederland die over het gehele land verschillende initiatieven steunt. "Onze klanten hebben massaal gehoor gegeven aan de Lidl helpt lokaal actie en laten weten wat Lidl voor Almere kan betekenen. Het is geweldig om als plaatselijke supermarkt lokaal betrokken te zijn en hiermee de Dierenambulance te ondersteunen voor het aanschaffen van nieuwe couveuses, vertelt de supermarktmanager.

Lidl helpt lokaal

Omdat Lidl dit jaar 20 jaar in Nederland is gevestigd, wordt er 412 keer 1000 euro beschikbaar gesteld voor een goed initiatief in de buurt van de Lidl-filialen. Het aantal 412 komt voort uit het aantal filialen dat de supermarktketen in Nederland heeft.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties