Kom je op vrijdag 1 juni ook naar onze bingo ter gelegenheid van ons 5-jarig bestaan? Klik hier voor meer informatie!
Klik om te vergroten

[Update] KAFtival met Lil' Kleine, Jörgen Raymann, SBMG en Arie Koomen bijna uitverkocht
Laatste update: vrijdag 15 september 2017 - 14:50 uur


Het KAFtival wat vrijdagavond voor het tweede jaar op rij wordt georganiseerd in Kunstlinie Almere Flevoland (KAF), is uitverkocht. Tijdens het indoorfestival wordt het gehele gebouw gebruikt als podium voor een uiteenlopende programmering. Artiesten die optreden zijn onder andere Lil' Kleine, SBMG en Jörgen Raymann. In maar liefst acht grote zalen vinden optredens en DJ-sets van verschillende artiesten plaats, ook wordt er een grote dancebattle georganiseerd.

Wilde Westen

De rappers van Wilde Westen bestaande uit Mula B, Louivos, 3robi, Kingsize en Sjaak maken het programma van het hoofdpodium compleet. De bovengenoemde rappers brachten eerder dit jaar een gezamenlijk album uit getiteld 'WW Nation' maar ook solo scoorden de artiesten eerder grote hits als 'Meesterplusser' en 'Ex'. Ook artiesten uit Almere zijn ruim vertegenwoordigd tijdens het KAFtival, zo zijn er onder andere optredens van Armoowasright, Arie Koomen, Jörgen Raymann en Lil MG.

Tweede editie

Vorig jaar vond de eerste editie van KAFtival plaats ter gelegenheid van de opening van het vernieuwde KAF. Die avond werd bezocht door 2000 bezoekers. Tijdens de eerste editie waren er optredens van onder andere Broederliefde en Jonna Fraser.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.