Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Expeditie Dierendag op 4 oktober bij Outdoorpark SEC SurvivalsKom op woensdag 4 oktober samen met je huisdier naar Outdoorpark SEC Survivals in Almere waar je tijdens de Expeditie Dierendag kunt laten zien wat jij allemaal kan en durft! Vanaf 13.30 uur kun je over een parcours met leuke hindernissen, door de funslang, in het water, door de modder, op het vlot en achter de bal aan! Er is volop gezelligheid met een barretje en drankjes voor alle baasjes, een kraampje met leuke spulletjes en kun je met je huisdier op de foto gaan! Ook is er een ruimte waar voor je viervoeter een gezondheidscheckup kan doen.

Goed doel

De entree bedraagt € 8,50 waarvan er € 2,50 naar het Dierenasiel Almere gaat. Zo help je dus ook andere dieren door zelf een leuke dag te hebben tijdens Expeditie Dierendag bij Outdoorpark SEC Survivals

Meer informatie

Outdoorpark SEC Survivals is gevestigd aan de Verlaatweg 2 in Almere. Meer informatie vindt je op de website van Outdoorkpark SEC Survivals.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties