Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Politie-achtervolging eindigt in ongeval met zwaargewondenZondagochtend zijn twee personen zwaargewond geraakt na een politie-achtervolging op de Muziekdreef. Rond 07:30 uur hield een agent een alcoholcontrole op de Waddendreef, waarna rond 07:45 uur een auto in de richting van de controle reed. De auto stopt op aanwijzing van de agent. In de auto zaten man en een vrouw, de bestuurder van de auto moest meewerken aan de alcoholtest en blies een F van Falen. De agent vroeg de bestuurder vervolgens om zijn rijbewijs, maar op dat moment ging de auto er vandoor.

Korte achtervolging

De agent stapte in zijn auto en ging achter de vluchtende bestuurder aan, de auto ging rechtsaf en reed met hoge snelheid de Muziekdreef op. Kort daarna raakte de auto van de weg en kwam terecht op de ondergelegen busbaan. De agent verleende eerste hulp aan de inzittenden van de auto. De slachtoffers werden kort daarop zwaargewond meegenomen door een ambulance, het gaat om een 23-jarige man en een 34-jarige vrouw. Een onderzoek naar het ongeval is ingesteld.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties