Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Almeerse politie bij 86,8 procent van spoedmeldingen op tijdDe politie in Almere is in de eerste helft van 2017 bij 86,8 procent van de spoedmeldingen op tijd op de locatie aangekomen. Dat blijkt uit een rapport van de politie. Bij spoedmeldingen dient de politie binnen 15 minuten aanwezig te zijn. Van de 2163 inkomende spoedmeldingen lukte het bij 285 gevallen niet om binnen 15 minuten aanwezig te zijn.

2016

Over heel 2016 kwamen er bij de politie 4493 spoedmeldingen binnen uit Almere, toen lukte het de politie om bij 86,3 procent van de gevallen op tijd te komen. Bij 615 van de in totaal 4493 meldingen lukte het de politie toen niet om op tijd te komen. In vergelijking met de cijfers van vorig jaar heeft de politie tot nu toe een iets beter resultaat geboekt met betrekking tot het optijd komen bij spoedmeldingen.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties