Kom je op vrijdag 1 juni ook naar onze bingo ter gelegenheid van ons 5-jarig bestaan? Klik hier voor meer informatie!
Klik om te vergroten

Weggeefactie: Knallend het jaar uit 2017!
Laatste update: woensdag 27 december 2017 - 15:53 uur


Na een jaartje van afwezigheid is onze weggeefactie 'Knallend Het Jaar Uit' terug van weggeweest! Met de vierde editie van onze eindejaarsactie maak je kans op een heleboel leuke prijzen speciaal voor jou als Almeerder! Het enige wat jij hoeft te doen om kans te maken op al deze prijzen is het actieformulier invullen!

2 keer een Pasion-pakket

Wereldberoemd in eigen land was de smaakvolle Pasion Blue wijn in 2016 die door de Almeerse drankengroothandel BON Import op de markt werd gebracht. In 2017 bracht dezelfde drankengroothandel Pasion Pink op de markt en wij mogen van beide varianten een aantal flessen weggeven! Bij onze weggeefactie maak je kans op zowel een fles Pasion Blue als een fles Pasion Pink. Deze prijs wordt aangeboden door Wijny.

Twee kaarten voor 'Tineke Schouten - T-Splitsing'

In januari 2017 stond Tineke met haar show 'T-Splitsing' twee avonden lang in een uitverkochte grote zaal bij Kunstlinie Almere Flevoland (KAF). Goed nieuws: in februari 2018 geeft zij een reprise van de show en jij kunt er bij zijn! We geven twee kaarten weg voor de show op donderdag 15 februari 2018 om 20.15 uur. Deze prijs wordt aangeboden door Kunstlinie Almere Flevoland (KAF)

3 keer een WereldSnackBox

In oktober sloegen Almeerse ondernemers de handen ineen voor het realiseren van een WereldSnackBox: elke maand weer andere snacks uit verschillende landen. Wij mogen in totaal 3 WereldSnackBoxen weggeven! Deze prijs wordt aangeboden door WereldSnackBox.

3 keer 12 oliebollen/krentenbollen

Jaarlijks wordt Oliebollenkraam van den Houten in Almere Buiten meegenomen in de AD Oliebollentest waarbij een goed resultaat wordt gescoord, dat is niet zo gek met een urenlange rij op 31 december! Maak kans op 12 oliebollen/krentenbollen, speciaal voor jou hebben we geregeld dat je op 31 december niet in de rij hoeft te staan! Deze prijs wordt aangeboden door Oliebollenkraam van den Houten

Twee keer een vuurwerkpakket!

Bij Vuurwerk Almere Haven kun je elk jaar terecht voor het mooiste vuurwerk, ook dit jaar weer want de voorverkoop via de website is gestart! Bij onze weggeefactie maak je kans op één van de twee vuurwerkpakketten (Family XXL pakket twv 39,99 euro en Draakbox 111 twv 32,99 euro). Deze prijs wordt aangeboden door Vuurwerk Almere Haven

Meedoen?

Vergeet niet dat je onze Facebookpagina geliked moet hebben om kans te maken! Vervolgens kun je op deze pagina het actieformulier invullen. Succes!
[AD] Neem ook eens een kijkje op VlogPiet.tv »

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.