Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

[UPDATE] Vermist: Pitbull Coco uit Almere PoortNaomy Kuizenga uit Almere Poort is druk met de zoektocht naar haar hondje Coco. De 1-jarige Pitbull is afgelopen zondag voor het laatst gezien bij Manege Pampushout op de Hogering. "We zijn sinds zondagavond opzoek en hebben nog geen enkele melding gehad over waar zij zou kunnen zitten of lopen", vertelt Naomy. Woensdagmiddag deed de Almeerse een oproep en hebben verschillende mensen geholpen om onder andere de sloten in het gebied na te zoeken: "Ik verwachtte zo'n 10 tot 15 mensen, uiteindelijk was dat wel het dubbele aantal dat heeft geholpen met zoeken." Alhoewel Naomy trots is op alle mensen die voor de volle 100 procent heeft meegezocht, heeft de zoekactie tot nu toe weinig opgeleverd.

Nieuwe zoekactie

Komende donderdag wordt er een nieuwe zoekactie gehouden, er wordt om 17.00 uur verzameld op de parkeerplaats bij manege Pampushout en iedereen is welkom. "Ik hoop om met zoveel mogelijk mensen te zoeken, te flyeren en voorbijgangers te informeren", vertelt het baasje van Coco. Coco is een bruinkleurige Pitbull met een witte streep op haar neus, een witte vlek op de borst en witte teentjes.

Update vrijdag 11.54 uur

Coco is weer thuis! Lees hier meer informatie over de vondst Coco.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties