Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Werkzaamheden aan Godendreef en PoortdreefDe gemeente Almere start komende maandag met werkzaamheden aan de Godendreef en Poortdreef. "In het verleden zijn de Godendreef en Poortdreef aangelegd als bouwwegen. De wegen kregen een fundering en twee lagen asfalt om zo Almere Poort in ontwikkeling bereikbaar te maken. In de loop der jaren is er vaak (kleinschalig) onderhoud geweest, maar dat waren middelen om de levensduur van beide wegen op te rekken", aldus de gemeente.

Definitieve afwerking

De dreven worden nu in hun definitieve vorm afgewerkt. De werkzaamheden aan de Godendreef worden uitgevoerd tussen de aansluiting met Poortdreef tot net voorbij rotonde met de Saturnussingel. Voor de Poortdreef is dat tussen de dijkopgang bij de voormalige dynamische afsluiting tot net voorbij de kruising met de Olympialaan. De werkzaamheden aan de Godendreef starten maandag 2 oktober en de werkzaamheden aan de Poortdreef maandag 6 november. Naar verwachting zijn de werkzaamheden op vrijdag 22 december afgerond. Voor weggebruikers zullen omleidingen worden ingesteld.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties