Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Drijvende coffeeshop achter centrum in Almere Buiten



Van het college van B&W mag er een coffeeshop komen achter het centrum van Almere Buiten, zo valt te lezen in een brief gericht aan de gemeenteraad. Volgens het college is het voornemen om een drijvende coffeeshop voor maximaal zes jaar te vestigen in het haventje bij het Meridiaanpark.

Zorgen

De twee ROC's in Almere Buiten hebben hun zorgen al geuit over de komst van de coffeeshop, zo zijn zij bang dat de stap voor leerlingen naar softdrugs nu klein is omdat de coffeeshop in de buurt gevestigd zal worden. Op 16 oktober zal er voor bewoners in het gebied een informatieavond worden georganiseerd op het stadhuis, omdat het onderwerp gevoelig ligt zal pas daarna worden besloten of de coffeeshop er daadwerkelijk komt.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties