Kom je op vrijdag 1 juni ook naar onze bingo ter gelegenheid van ons 5-jarig bestaan? Klik hier voor meer informatie!
Klik om te vergroten

PVV stelt vragen over grijpgrage Urban Greeners
Laatste update: zondag 08 oktober 2017 - 15:10 uur


De PVV in Almere heeft schriftelijke vragen aan het college gesteld over de zogenoemde Urban Greeners die de koelkast in het Floriadepaviljoen beschouwen als hun eigen voedsel-en drankvoorraad waarbij er verschillende hoeveelheden door deze Urban Greeners mee naar huis wordt meegenomen. "Deze voorraad wordt naar alle waarschijnlijkheid ingekocht door de Floriade BV die volledig met gemeenschapsgeld wordt gefinancierd", aldus de PVV. Op een speciale Facebookgroep gewijd aan de Floriade 2022 welke honderden leden heeft, worden verschillende berichten geplaatst door mensen die getuige zijn geweest van de grijpgrage Urban Greeners. Ook gaan verhalen in de rondte dat vrienden van de Urban Greeners een bezoekje brengen aan de koelkast om hun eigen voorraad voor thuis aan te vullen.

Schriftelijke vragen

De PVV wil van het college weten of zij op de hoogte is van het consumeergedrag door Urban Greeners en waarom het Urban Greeners vrij staat om op kosten van de gemeenschap alcoholische dranken te nuttigen. Ook wil de partij weten of het college bereid is om uit te zoeken voor welk bedrag de Urban Greeners zichzelf aan eten en drinken hebben toegeŽigend en of zij op de hoogte is dat ook vrienden van de Urban Greeners een greep uit de koelkast doen.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.