Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Telefoonverkoop eindigt in straatroof in MuziekwijkEen 21-jarige man is zondagavond het slachtoffer geworden van een telefoonroof nadat hij op internet een afspraak had gemaakt om de telefoon te verkopen. De politie zoekt getuigen. Rond 20.30 uur troffen de verkoper en 'koper' elkaar bij een snackbar aan de Rimsky-Korssakovweg.  De 'koper' zei op dat moment dat hij het geld nog moest pinnen. Nadat de man terug kwam, zei hij tegen de verkoper van de telefoon dat hij nog extra geld moest regelen, omdat hij niet voldoende had. Na enkele minuten kwam de 'koper' terug. Op dat moment trok de man de tas met de telefoon uit de handen van de eigenaar. Hij rende vervolgeng weg naar de Glinkastraat. Ter hoogte van de onderdoorgang stonden nog twee andere mannen die samen met de berover wegrenden.

Signalement

Het slachtoffer deed aangifte bij de politie. Hierbij gaf hij het volgende signalement op van de berover: De verdachte is een donkergetinte van tussen de 18 en 25 jaar oud. Hij heeft een fors postuur, is tussen de 1.70 meter en 1.80 meter lang en heeft kort kroeshaar. De man droeg een zwart sportjasje van Nike, een donkergrijze broek van Nike en zwarte sportschoenen. De politie vraagt getuigen of mensen die meer weten over deze zaak contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties