Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Almeerse ondernemers realiseren Amerikaans concept 'WereldSnackBox'Ondernemers uit Almere hebben begin deze maand de eerste 'WereldSnackBox' verzonden: een snackpakket met iedere maand snacks uit weer een ander land. "Elke maand staat er een ander land centraal, waardoor de smaakpapillen van de klant de hele wereld over gaan, terwijl het lichaam comfortabel op de bank blijft zitten", vertelt Gregory Knauff namens WereldSnackBox. De ondernemers en hun omgeving hadden veel behoefte aan dit concept, wat in Amerika een groot succes is. Omdat dit in Nederland nog niet beschikbaar was, hebben de Almeerders het concept weten te realiseren waardoor nu ook Nederland toegang heeft tot de wereldsnacks.

Veel variatie

Het snackpakket van WereldSnackBox is elke maand gevuld met minimaal 8 tot 12 verschillende soorten snacks. Hierbij kan er gekozen worden voor een eenmalige box of een abonnement tegen een verlaagde prijs. Deze maand kwam Zuid-Korea aan bod, begin volgende maand zullen de snacks uit het Verenigd Koninkrijk komen. "Elke maand is voor ons weer een feestje!", aldus de bedenker.†"We bestellen allerlei snacks uit het land dat we aan bod willen laten komen. We proberen zoveel mogelijk te variŽren met smaken en stoppen de lekkerste producten in de WereldSnackBox. Het is ook weer eens iets anders dan dat je in de winkels ziet liggen, waardoor ?het ?een ?hele ?ervaring ?wordt." Meer informatie is beschikbaar op de website van WereldSnackBox.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties