Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

[Foto's] Ruim 500 deelnemers bij Halloween Run in Almere BuitenZaterdagavond hebben ruim 500 hardlopers zich gewaagd an de eerste Halloween Run in Almere Buiten. Vele hardlopers hadden zichzelf verkleed als zombie, horrorclown of ander eng figuur. "Zowel kinderen als volwassenen verschenen helemaal uitgedost en geschminkt aan de start en dat zorgde voor sfeervolle en minstens zo angstaanjagende taferelen", vertelt Tim Moria namens de organisatie.

Verschillende parcours

Voor kinderen begon er al om 16.00 uur een speciale run van 1 kilometer door Almere Buiten. Zij liepen voornamelijk door de winkelstraten en gingen uiteindelijk bij het Buitenhuis over de finish. Voor die-hards was er een run van 5 kilometer die om 19.00 uur begon in een verlaten en pikdonkere parkeergarage. Zo kwamen zij onder andere een horrorclown tegen die hen het stuipen op het lijf joeg. De Halloween Run krijgt volgend jaar een vervolg, daarvoor zijn de inschrijvingen vast geopend via de website.

Foto's

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties