Kom je op vrijdag 1 juni ook naar onze bingo ter gelegenheid van ons 5-jarig bestaan? Klik hier voor meer informatie!
Klik om te vergroten

Online project VlogPiet.tv van start
Laatste update: woensdag 01 november 2017 - 12:36 uur


Woensdagochtend is officieel het project VlogPiet.tv van start gegaan: online video's waarin VlogPiet zowel korte verhalen vertelt vanuit zijn studio en vlogt over Sinterklaasactiviteiten door heel Nederland geproduceerd door de makers van Almere Nieuws. "Afgelopen woensdag is de website alvast online gegaan. Ook hebben wij al een aantal promo's verspreid welke tot nu toe prima worden bekeken. Elke video is in een aantal dagen tijd al meer dan 1000 keer bekeken en via social media heeft VlogPiet al meer dan 500 volgers", vertelt Max Joling namens VlogPiet.tv.

Verschillende onderwerpen

Zodra Sinterklaas op zaterdag 18 november voet aan wal zet, beginnen de video’s op alle social media platformen tot aan 5 december. Hierin vertelt VlogPiet onder andere over de geschiedenis van het Sinterklaasfeest en doet hij verslag over verschillende bezoeken van Sinterklaas door het land. Tot slot heeft VlogPiet in Almere ook nog eens zijn eigen bingo. Het project is gerealiseerd door de makers van Almere Nieuws en werken samen met stichting Sinterklaasmagazijn, RataPlan Almere, Jamin Almere en Folux.

Video

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.