Kom je op vrijdag 1 juni ook naar onze bingo ter gelegenheid van ons 5-jarig bestaan? Klik hier voor meer informatie!
Klik om te vergroten

Drietal bedreigt 16-jarige jongen met vuurwapen in Muziekwijk
Laatste update: dinsdag 07 november 2017 - 12:04 uur


Maandagavond is een 16-jarige jongen door 3 personen bedreigd met een vuurwapen aan de Rachmaninovstraat. De politie zoekt getuigen. De politie kreeg rond 22.35 uur de melding over de bedreiging, volgens de melding zou het drietal er met behulp van scooters vandoor zijn gegaan. Agenten zagen 2 scooterrijders rijden aan de Glinkastraat waarbij twee verdachten (16 jaar uit Amsterdam en 18 jaar uit Almere) konden worden aangehouden. De derde verdachte is niet meer aangetroffen. Zowel bij de verdachten als in de scooters werd geen vuurwapen aangetroffen. De politie heeft de zaak verder in onderzoek.

Getuigenoproep

De politie is opzoek naar mensen die getuige zijn geweest van het incident of mensen die weten wie de derde verdachte is. Aan hen wordt gevraagd om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.