Meldingen van hulpdiensten in Almere realtime in je tijdlijn op Facebook ontvangen? - Klik hier voor meer informatie.
Klik om te vergroten

Komend weekend mogelijk buien met onweer, hagel en natte sneeuw
Laatste update: vrijdag 10 november 2017 - 15:48 uur


Komend weekend is er kans op felle buien met onweer, hagel en natte sneeuw. Ook zal de temperatuur dalen tot zo'n 8 graden met een gevoelstemperatuur van 4 graden. Dat meldt WeerPlaza. Zaterdag in de middag wordt er een stevige noordwesterwind richting Nederland geblazen waar het land met name zondag echt last van gaat krijgen. "Dat kunnen felle buien zijn met onweer, hagel en natte sneeuw, zeker later op de dag", aldus Ben Lankamp van WeerPlaza. Door de winterse buien en de lage temperatuur kan het plaatselijk glad worden, ook zijn er windstoten mogelijk tot 75 kilometer per uur.

Sint-Maarten

Voor zover het er op het moment van schrijven naar uit ziet, wordt het spannend of de lampionnentocht tijdens Sint-Maarten droog verloopt: er staan zaterdag aan het eind van de middag weliswaar wat kleine buien in het vooruitzicht maar, in de loop van de avond is de verwachting dat het droog zal zijn. De temperatuur zal niet hoger uit komen dan 9 graden.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Deel dit artikel dan via social media!

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.