Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Lezing in Almere over Germaanse Nieuwe Geneeskunde bij Spiritueel Centrum NederlandOp woensdagavond 22 november houdt Joanne Kersten een lezing Germaanse Nieuwe Geneeskunde (de GNM) bij het Spiritueel Centrum Nederland bij de Almeerse locatie aan de Kemphaanstraat (gebouw Stad & Natuur).† Heb je je ooit afgevraagd waarom je ziek wordt terwijl je zo goed voor jezelf zorgt en zo bewust leeft? Waarom is kanker nog doodsoorzaak nummer 1 terwijl technologie vooruit raast? "TheorieŽn al meer dan 100 jaar oud die gebaseerd zijn op de strijd tussen goed en kwaad zitten op dit moment nog diepgeworteld in zowel de reguliere- als de alternatieve geneeskunde", vertelt Joanne Kersten. Wetenschappelijk onderzoek toont volgens Kersten aan hoe immens belangrijk de rol van schimmels en bacteriŽn zijn in het bodemleven en in onze darmen. Maar zijn er dan werkelijk 'goede' en 'kwade' microben? Waarom zouden zij ons aanvallen? Zijn wij zo kwetsbaar? Wat is de reden dat cellen een eigen leven gaan leiden, dat kanker nog altijd doodsoorzaak nummer 1 is. Is er een alternatieve manier van kijken naar kanker? "Daar kun je achter komen via het baanbrekende werk van een Duitse internist theoloog."

Duitse internist

Deze introductielezing is het verhaal van een geniale Duitse internist, voormalige hoofd van een oncologische afdeling in een academisch ziekenhuis. Dr. Ryke Geerd Hamer kreeg teelbalkanker enkele maanden na de gewelddadige dood van zijn zoon. Omdat hij nooit ziek was geweest stelde hij vragen, deed wetenschappelijk onderzoek en kwam tot verbazende ontdekkingen. Zijn wetenschappelijke bevindingen heeft hij samengevoegd tot 5 biologische natuurwetten. Volgens Kersten is het een nieuwe paradigma die je wereld totaal op zijn kop zet: "een geneeskunde die vrij is van angst."

Over Joanne

Joanne is oud praktijk verpleegkundige met ruim 15 jaar ervaring in de medische vakgroep van een Woonzorg Centrum, momenteel eigenaar van Natuurvoeding 't Hofje te Kampen en sinds enkele jaren docent en beoefenaar German New Medicine. Zij verzorgt GNM lezingen en†scholing. Meer informatie is beschikbaar op†de website. Deelname aan de lezing kan door je vooraf op te geven via†[email protected], entree bedraagt 15,00 euro.†De lezing start om 20.00 uur (inloop 19:30 uur).†Koffie en thee is gratis.    

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties