Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

[Video] PVV stelt vragen over gezonde bomenkap in FilmwijkDe PVV heeft schriftelijke vragen gesteld over het kappen van eikenbomen in de Filmwijk. Op Twitter staan verschillende meldingen van bewoners die zeggen verontwaardigd te zijn over eikenbomen die gekapt zijn in hun wijk. Ook een 30-jarige eikenboom die in gezonde toestand verkeerde, zou zijn gekapt omdat enkele bewoners geklaagd zouden hebben om overlast van bladeren en gevels van woningen die zwart zouden worden.

Schriftelijke vragen

De PVV wil van het college weten of zij op de hoogte is van de meldingen op Twitter en wat de reden is van de bomenkap. Ook wil de partij weten of het klopt dat er een 30-jarige gezonde eik is gekapt als gevolg van het klagen door enkele bewoners. Tot slot wil de partij weten of omwonenden inspraak hebben gehad over het kappen van de bomen in hun wijk.

Video

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties