Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

VlogPiet's Bingo in Almere Buiten: win bingoboekjes!Op vrijdagavond 1 december houdt VlogPiet bij Café Het Steegje in Almere Buiten zijn eigen bingo en jij kunt bingoboekjes winnen! Vanaf 19.30 uur kun je aanschuiven om vervolgens gezellig mee te bingoën. Muziek (door DJ Jeroen Hamer), Zwarte Pieten en strooigoed is aanwezig, net zoals drankjes en hapjes! Uit betrouwbare bron hebben wij vernomen dat de goedheiligman zelf misschien zelf ook nog even langskomt..

Win bingoboekjes!

Almere Nieuws mag 2x2 bingoboekjes weggeven waarmee je de hele avond lekker kunt bingo'en en kans kunt maken op vele prijzen! Het enige wat jij hoeft te doen is zorgen dat je Almere Nieuws volgt op Facebook (klik hier) en ons Facebookbericht (klik hier) deelt! -- Let op dat je gedeelde bericht op de privacy-instelling 'openbaar' moet staan, anders kunnen wij niet zien dat je meedoet aan de actie. ?

Niet gewonnen? Niet getreurd!

Een bingoboekje kost aan de deur 10 euro waarmee je kans maakt op verschillende (troost)prijzen en de hoofdprijs: een weekendje weg voor twee personen! Meer informatie over de bingo is beschikbaar bij het Facebookevent. [caption id="attachment_19449" align="aligncenter" width="750"] Zwarte Piet Kierewiet en VlogPiet: beide aanwezig bij de bingo komende vrijdag.[/caption]

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties