Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Almeerse tieners aangehouden voor oplichtingDe politie heeft vorige week twee jonge mannen van 19 en 17 jaar uit Almere aangehouden die zich in de periode tussen november 2016 en mei dit jaar schuldig hebben gemaakt aan internetoplichting. Volgens de politie gebruikte het tweetal een advertentiesite waarbij zij onder andere schoolboeken, computerspellen en geluidsboxen te koop aanboden. Na betaling bleef de levering uit. In totaal deden 8 slachtoffers aangifte bij wie voor meer dan 600 euro schade was aangericht.

Meer slachtoffers

"Vermoedelijk zijn er nog meer slachtoffers gemaakt maar daarvan is geen aangifte gedaan", aldus de politie. Beide verdachten zijn opgespoord door onderzoek te doen naar de gebruikte bankrekeningen. Het tweetal is aangehouden en inmiddels verhoord. De politie heeft beslag gelegd op een aantal goederen om het financieel voordeel te ontnemen. Er is een proces-verbaal opgemaakt tegen de verdachten.
[ad] Maak kans op een weekendje weg voor 2 personen (all-in), klik hier voor meer informatie

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties