❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


[Foto's] Feest in Almere Haven: meneer Strijk viert 105e verjaardag
Laatste update: donderdag 30 november 2017 - 13:45 uurGroot feest aan de Rozenwerf in Almere Haven: woensdagmiddag bracht burgemeester Weerwind een bezoek aan de 105-jarige meneer Strijk. Meneer Strijk is oud militair en heeft tijdens de Tweede Wereldoorlog bij hetKoninklijk Nederlandsch-Indisch Leger(KNIL) gediend. Op 11 dagen na is de heer Strijk de oudste veteraan van Nederland. De 105-jarige denkt dat hij zijn hoge leeftijd te danken heeft aan onze lieve heer doordat hij goed katholiek is en fijne familieleden heeft die hem verzorgen: in totaal 5 kinderen en 2 kleinkinderen.

Foto's


[Ad] Lokaal (laten) bezorgen wat jij wil! Nieuw lokaal bezorgplatform start in Almere!!!

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.