Kom je op vrijdag 1 juni ook naar onze bingo ter gelegenheid van ons 5-jarig bestaan? Klik hier voor meer informatie!
Klik om te vergroten

Extra bijverdienen deze dure december maand? Word ishipit koerier!
Laatste update: vrijdag 01 december 2017 - 17:27 uur


Iedereen kan wel wat extra geld gebruiken in december: cadeaus, feesten, diners en in januari komen alle rekeningen binnen. Je kan maar beter goed voorbereid zijn! Goed nieuws: ishipit, de nieuwe lokale bezorg app, is nog op zoek naar een aantal koeriers voor de pilot, die begin december van start gaat. Er staan al vele enthousiaste koeriers in de line-up, maar we zoeken er nog aantal gemotiveerde koeriers die mee willen doen aan onze pilot. Dus wees er snel bij! ishipit is een lokaal bezorgplatform, waar enthousiaste ondernemende koeriers en consumenten samen komen, om zo lokale bezorging voor iedereen op een aantrekkelijke manier en binnen een veilige en betrouwbare omgeving mogelijk te maken.

Jouw voordelen als pilot koerier:

  • Jij bepaalt je werktijden, tarieven en je eigen succes
  • Jij bepaalt wat je voor wie wilt bezorgen
  • Jij krijgt na iedere opdracht gelijk uitbetaald!
  • Jij kan gebruik maken van zeer interessante fiscale voordelen
  • Jij wordt ondersteund met je km registratie, administratie, facturatie en marketing
En jij maakt bovendien tijdens de pilot periode gebruik van een coole ishipit ebike en maakt kans op 150 euro shoptegoed bij een winkel naar keuze. Ben jij ouder dan 16 jaar? Meld je dan nu aan op ishipit.nl en we informeren je zodra jij kunt gaan starten. Tijdens de pilot in Almere willen wij graag met jou testen of alles werkt. Doe je mee? Of ken je nog iemand die een super koerier zou zijn? Stuur diegene door naar onze website. En ben je ge´nteresseerd om binnenkort van de diensten van ishipit koeriers gebruik te maken? Dan kan je je natuurlijk ook aanmelden op ishipit.nl zodat wij jou op de hoogte kunnen houden wanneer er koeriers in jouw buurt actief zijn!

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.