Kom je op vrijdag 1 juni ook naar onze bingo ter gelegenheid van ons 5-jarig bestaan? Klik hier voor meer informatie!
Klik om te vergroten

[Foto's + video] VlogPiet's Bingo in Almere Buiten druk bezocht
Laatste update: zaterdag 02 december 2017 - 15:16 uur


De eerste editie van VlogPiet's Bingo welke vrijdagavond werd gehouden bij Café Het Steegje in Almere Buiten, is druk bezocht. "Nog voordat de inloop was begonnen waren er simpelweg geen vrije stoelen meer over", vertelt VlogPiet die de bingo leidde. Volgens VlogPiet krijgt de bingo volgend jaar naar alle waarschijnlijkheid een vervolg: "We zien dat het vanavond stormliep bij de bingo en hebben enthousiaste reacties ontvangen over de bingo bij Het Steegje, misschien doen we volgend jaar wel op twee dagen een bingo met nog meer prijzen." Naast VlogPiet en Zwarte Piet Kierewiet kwam Sinterklaas zelf ook nog even langs met meerdere Pieten.

Prijzen

Er waren vrijdagavond verschillende prijzen te winnen: van kleine prijsjes als chocoladeletters en een sneeuwbol tot een frituurpan, messenset, bakplaten en een pizzaoven. De hoofdprijs, een midweek weg per luxe touringcar naar Düsseldorf om vervolgens een cruise te beleven over de Rijn, werd gewonnen door de 10-jarige Thygo Schilp.

Video

Foto's

[gallery id="19506"] Een vlog over de bingo is binnenkort te zien op de Facebookpagina van VlogPiet.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.