Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

"Komend weekend mogelijk droge sneeuw"Komend weekend is er kans op winterse buien met mogelijk droge sneeuw. Dat melden het KNMI en WeerPlaza donderdag. Volgens het KNMI trekt er zondag een storing over het land en valt er daardoor voor een langere periode natte sneeuw, maar mogelijk ook droge sneeuw. Het KNMI zegt ook dat dit weerbeeld nog onzeker is. Weerbureau WeerPlaza is een stuk zekerder van het voorspelde weer: volgens hen is het meest waarschijnlijke scenario dat er aan het eind van zondagochtend sneeuw zal gaan vallen waardoor er in heel Nederland een witte deken van 2 tot 5 centimeter komt te liggen.

Gladheid

Ook krijgt het land te maken met gladheid: vooral vrijdag en zaterdag krijgt Nederland te maken met natte sneeuw. Hierdoor kan het glad worden op de wegen doordat de natte wegen bevriezen. Op de hoogte blijven van het weer? Volg ons op Twitter en ontvang elke ochtend een tweet met de weersverwachting in je tijdlijn.
[Ad] Lokaal (laten) bezorgen wat jij wil! Nieuw lokaal bezorgplatform start in Almere!!!

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties