Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Almere bedekt onder witte deken, maandag mogelijk code roodAlhoewel de sneeuw in eerste instantie nog even op zich liet wachten is Almere zondagmiddag toch bedekt onder een witte deken van sneeuw. In het midden van het land maakt de sneeuw in de loop van de avond waarschijnlijk plaats voor regen waarbij de temperatuur ook iets kan gaan stijgen: dit kan volgens het KNMI zorgen voor krachtige windstoten van 70 kilometer per uur.

Maandag

Weerbureau WeerPlaza meldt dat het maandag nog harder kan gaan sneeuwen dan zondag: de buien trekken vanuit het zuidwesten in de richting van het noorden van Nederland. De sneeuw kan vervolgens voor veel verkeersproblemen zorgen tijdens de avondspits: het afkondigen van code rood is hierbij niet uitgesloten.

Foto's

Op onze redactie komen veel mooie winterse foto's binnen. Wil jij ook je winterse foto insturen? Dat kan via een privébericht op onze Facebookpagina, gelieve hierbij de locatie (straat/buurt) van de foto te vermelden!

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties