Kom je op vrijdag 1 juni ook naar onze bingo ter gelegenheid van ons 5-jarig bestaan? Klik hier voor meer informatie!
Klik om te vergroten

Tieners slachtoffer van straatroof in Almere Haven
Laatste update: maandag 11 december 2017 - 11:59 uur


Twee tieners zijn in de nacht van zaterdag op zondag het slachtoffer geworden van een straatroof in de Meerveldstraat. Hierbij is het tweetal bedreigd met mogelijk een vuurwapen. Die nacht liepen de twee rond 00.30 uur over de Meerveldstraat waarna zij de bus wilde pakken bij de bushalte De Wierden. Onderweg daar naartoe kwamen zij drie mannen tegen die de jongens achtervolgden. En van de twee jongens werd plots vastgepakt waarbij het tweetal onder bedreiging van een op een vuurwapen gelijkend voorwerp hun telefoons moesten afstaan. De verdachten zijn er vervolgens vandoor gegaan in de richting van een parkeerplaats. Niet veel later wisten de geschrokken jongens de politie te alarmeringen.

Signalementen

  • Verdachte 1 is een lichtgetinte man van ongeveer 20 jaar oud. Hij heeft een slank postuur, bruine ogen en donkerbruin haar. Hij droeg een grijze capuchon-trui met mogelijk een glimmende bodywarmer.
  • Verdachte 2 is een blanke man van ongeveer 20 jaar oud. Hij droeg een blauw trainingspak en bivakmuts.
  • Verdachte 3 is een blanke man van ongeveer 20 jaar oud. Hij droeg donkere kleding en een zwarte bivakmuts. Ook had hij een voorwerp bij zich wat op een vuurwapen leek.

Getuigenoproep

De politie is opzoek naar getuigen die mogelijk getuige zijn geweest van de straatroof of meer informatie hebben over de verdachten. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.