Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Winter Village Almere dit weekend van start op Forum in Almere StadSinds zaterdag tot en met zaterdag 13 januari staat het Forum in Almere Stad in het teken van Winter Village. Tijdens deze periode wordt het plein omgedoopt tot een winters dorp vol activiteiten. Zo is er een schaatsbaan, buitenbar, restaurant en worden er verschillende activiteiten georganiseerd.

Concept

Eleonora Zandbergen (Winter Village) vertelt meer over het concept: "Ons concept Winter Village staat inmiddels breed bekend in de randstad om haar sfeervolle ijsbanen, intense gezelligheid, veelzijdige sportieve activiteiten en uitstekende horecavoorzieningen." Geen van de ijsbanen van Winter Village is overdekt: "Schaatsen hoort wat ons betreft nou eenmaal in de buitenlucht plaats te vinden",  aldus Zandbergen. Winter Village biedt bezoekers de mogelijkheid om elkaar op een unieke plek te ontmoeten in mooie en bovenal gezellige winterse sferen. Het gevoel van saamhorigheid staat centraal. De openingsceremonie vindt dit weekend plaats. Meer informatie is beschikbaar op de website van Winter Village Almere of op de Facebookpagina.

Video

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties