Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Mogelijk hotel en bioscoop in centrum Almere BuitenEr komt mogelijk een hotel en een bioscoop in het centrum van Almere Buiten. Volgens het college van B&W wordt er momenteel gekeken naar de economische haalbaarheid van de plannen. Volgens het college zou het gaan om een middelgrote bioscoop wat qua omvang vergelijkbaar is met één derde van de huidige bioscoop in Almere Stad met daarin 6 bioscoopzalen. Het hotel zou een hotel moeten worden voor zowel zakelijke als toeristische gasten. In totaal zouden er 150 kamers beschikbaar moeten zijn in het hotel.

Plannen hard maken

Op basis van aangeleverde rapporten die het college heeft ontvangen nadat er verschillende onderzoeken hebben plaatsgevonden, is het college bereid om ruimte te geven om de plannen van het hotel verder uit te werken en hard te maken. Voor wat betreft het bioscoopinitiatief is het college nog niet overtuigd: om die reden wordt er aanvullend onderzoek te laten uitvoeren. De resultaten hiervan worden begin 2018 verwacht.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties