Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Gewelddadige overval op winkel in Almere HavenDonderdag aan het eind van de middag is er een winkel aan de Kruisstraat in het centrum van Almere Haven overvallen. De politie zoekt getuigen. Rond 17.15 uur kwam er een melding binnen over een gewelddadige overval: twee onbekende jongens kwamen de winkel binnen en bedreigden de medewerkers met een mes. Uiteindelijk gingen zij er vandoor met een onbekend gedbedrag en verschillende goederen. Zij vluchtten weg via de parkeerplaats aan de achterzijde van de winkel. Na de overval werd de politie gealarmeerd welke een onderzoek opstartte.

Signalementen

  • Verdachte 1 is een jongeman van ongeveer 1.80 meter lang met een slank tot ielig postuur. Hij droeg een zwarte korte gewatteerde jas en een zwarte broek. Verder droeg hij een bivakmuts en stoffen handschoenen.
  • Verdachte 2 is een jongeman van ongeveer 1.70 1.75 meter lang met een slank postuur. Hij was in het zwart gekleed en droeg een donkere korte jas. Hij had ook een groot slagers/kapmes bij zich.

Getuigenoproep

De politie zoekt getuigen en roept hen op om zich te melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties