Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Vestiging van restaurant Vapiano geopend in Almere StadDe innovatieve restaurantketen Vapiano heeft afgelopen woensdag haar negende vestiging geopend in Nederland: Almere werd toegevoegd aan het portfolio van acht restaurants in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Tilburg, Eindhoven en Groningen. Vapiano zit gevestigd aan de Schutterstraat in het centrum van Almere Stad. Gasten kunnen bij Vapiano genieten van versbereide Italiaanse gerechten als huisgemaakte pasta, steenovenpizza’s en salades. Het succes van Vapiano is te wijden aan de vernieuwende eetbelevenis waarbij versheid, transparantie en kwaliteit voorop staan. Elke dag worden de gerechten – zichtbaar voor de gasten – vers bereid in de open Manifattura, waaronder de tien soorten pasta (waarvan twee volkoren). Sinds woensdag serveert Vapiano in alle filialen in Nederland ook glutenvrije pasta en pizza. De gerechten worden vervolgens door een Vapianist snel en volgens de specifieke persoonlijke wensen van de gast ter plekke bereid. Het handige bestelsysteem van Vapiano geeft de gasten alle vrijheid. Bij binnenkomst ontvangt de gast een pasje waarop alle bestellingen elektronisch worden bijgeschreven. Na afloop kan alles gemakkelijk en snel in één keer bij de kassa worden afgerekend.

Brede doelgroep

Vapiano richt zich op een brede doelgroep, van jong tot oud, van gezinnen tot studenten. Voor trendsetters en fijnproevers op zoek naar vers bereide gerechten en ontspanning: het typische mediterrane gevoel in een moderne omgeving. Ook de aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding spreekt velen aan; voor een pasta, salade of pizza betaalt men tussen de 4,50 euro en 10,50 euro. Vapiano biedt een perfecte combinatie van vers, smakelijk, snel en betaalbaar. Alle maaltijden zijn daarbij ook geschikt voor thuis.

Sfeervol design

Iedere Vapiano wordt gekenmerkt door een stijlvol urban design interieur ontworpen door de Milanese ontwerper Matteo Thun. Eyecatchers als een honderd jaar oude olijfboom, een 'living wall' van groene beplanting en fijngesneden eikenhouten meubilair geven de vestiging in Almere een natuurlijke uitstraling. Lange tafels en banken nodigen uit tot sociaal contact en een ongedwongen samenzijn met vrienden, familie of gewoon met andere gasten. De decoratieve elementen zoals verse kruiden, sfeervolle zwart/wit foto’s en rode kleuraccenten versterken de versheid en authenticiteit waar Vapiano voor staat. Het nieuwe restaurant in Citymall Almere telt 220 zitplaatsen verdeeld over 872 vierkante meter met drie verdiepingen. Komend voorjaar zal er tevens een zonnig terras geopend worden. Het team van circa 70 Vapianisten zal onder leiding staan van Amber Hoogeveen. Meer informatie is beschikbaar op de website van Vapiano.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties