Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Gewapende overval op Albert Heijn in Almere HavenDrie personen hebben dinsdagavond een gewapende overval gepleegd op de Albert Heijn aan het Meerveldplein in Almere Haven. Volgens de politie vond de overval rond 21.30 uur plaats waarbij de overvallers mogelijk gebruik maakten van een vuurwapen. Na de overval is het drietal gevlucht in een kleine, donkere auto. Getuigen worden opgeroepen om zich te melden bij de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Derde op rij

Het is de derde keer in één week tijd dat er in Almere een winkel wordt overvallen: zondagavond werd er een overval gepleegd op de Jumbo in Waterwijk en donderdagmiddag werd er een winkel in het centrum van Almere Haven overvallen. De PVV in Almere heeft het college via schriftelijke vragenverzocht om de politiebureaus in de wijken gedurende de maand december langer geopend te houden ala preventie tegen overvallen.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties