Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Politie zoekt getuigen van voorafgaand incident van dodelijke steekpartij BouwmeesterbuurtDe politie is opzoek naar getuigen van een incident wat voorafging aan de dodelijke steekpartij op het Pirellipad waar de 15-jarige Shaqil om het leven kwam. Vlak vóór de steekpartij vond in de buurt nog een incident plaats: hierbij was een klein groepje personen betrokken die onenigheid met elkaar leek te hebben. De politie vraagt hulp bij het onderzoek naar beide incidenten.

Molenbuurt Noord

Het incident voorafgaand aan de steekpartij vond plaats ter hoogte van de bushalte ‘Molenbuurt Noord’ aan de Stellingmolenstraat/Walmolenstraat en de bushalte ‘Bouwmeesterbuurt West’ gelegen aan het Kromhoutpad.

Getuigenoproep

De politie zoekt naar mensen die zich op 12 december (dag van de fatale steekpartij) tussen 18.00 en 18.40 uur bevonden bij de bushaltes Molenbuurt Noord, Bouwmeesterbuurt Oost en Bouwmeesterbuurt west, in beide richtingen. Ook mensen die op de weg of in de bus zaten tussen Molenbuurt Noord en FBK-Sportpark Almere buiten, worden opgeroepen zich te melden wanneer zij denken iets bijzonders gezien te hebben. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties