Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Vermist: Michael Klijn (34)De 34-jarige Michael Klijn uit Almere wordt vermist. De Almeerder is op maandag 18 december rond 15.00 uur voor het laatst gezien aan de Hefbrugweg in Almere de Vaart. Daar vertrok hij in zijn donkergrijze Volkswagen Transporter met kenteken VL-857-R.

Signalement

Michael is een blanke man van 1.89 meter lang, heeft bruine stekels en bruine ogen. Hij heeft tattooages over zijn hele lichaam (grote boeddha op zijn buik en schedel 'horen, zien en zwijgen' op zijn rug) en heeft een gouden hoektand. Michael is gekleed in een grijze Dsquared2 broek, zwarte My Brand trui met ritsen en zwarte Philipp Plein schoenen. Ook droeg hij een horloge van Audemars Piquet en een grijze Luis Vuitton messenger bag. Een ieder die meer weet over de vermissing wordt verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Deel deze vermissing met je omgeving:

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties