Kom je op vrijdag 1 juni ook naar onze bingo ter gelegenheid van ons 5-jarig bestaan? Klik hier voor meer informatie!
Klik om te vergroten

Woensdag geen markt op Stadhuisplein vanwege verwachte storm
Laatste update: dinsdag 02 januari 2018 - 17:19 uur


De wekelijkse markt op het Stadhuisplein gaat komende woensdag niet door. Dat meldt de gemeente Almere dinsdagmiddag. Volgens de gemeente is het besluit genomen vanwege de verwachte weersomstandigheden: er staat een storm in het vooruitzicht met krachtige windstoten. "Wij kunnen de veiligheid op de markt voor bezoekers en marktkooplieden niet voldoende garanderen", aldus de marktmeester.

Code geel

Naast de harde wind kunnen buien gepaard gaan met veel regen en onweer. Er wordt vooral hinder in het verkeer verwacht. In de nacht van dinsdag op woensdag is het weer al onstuimig: soms kan al even de stormkracht (windkracht 9) worden bereikt. Het KNMI heeft voor provincie Flevoland vanaf dinsdagnacht 02.00 uur tot woensdagavond 18.00 uur code geel ingesteld.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.