Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Bellende vrouw na worsteling beroofd van telefoon in Almere StadIn de nacht van woensdag op donderdag is een vrouw van haar telefoon beroofd vlakbij station Almere Centrum. De politie zoekt getuigen. Volgens de politie stond de vrouw die nacht te bellen nabij het Mandelapark waar zij werd aangesproken door een man. De vrouw draaide zich van de man af waarna de man de telefoon uit haar handen griste. Na een korte worsteling ging de man er al rennend vandoor in de richting van het Busplein.

Signalement

De verdachte is een donkergetinte man van ongeveer 1.70 meter lang. Hij heeft een afrokapsel en droeg een blauwe jas met de capuchon over het hoofd. Getuigen worden verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties