Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Keolis zet extra bussen in op traject Parkwijk - Almere PoortBusvervoerder Keolis zet sinds deze week extra busritten in op het traject Station Parkwijk via busstation 't Oor naar station Almere Poort, hierbij wordt er ook een stop gemaakt bij de halte Gooisekant. Na de start van het busvervoer op 10 december bleek dat de R-net streeklijnen 322 en 323 tijdens de spits vaak overvol waren: hierover kwamen niet alleen klachten binnen door reizigers, maar ook tot chauffeurs.

Klachten

"Op basis van de informatie over aantallen reizigers, die beschikbaar was tijdens de aanbesteding, zou er voldoende capaciteit voor alle reizigers moeten zijn. In de huidige situatie blijkt echter, dat er meer reizigers gebruik maken van deze lijnen.", aldus Hanneke Ruiter (woordvoerder van Keolis Nederland). "Tevens hebben wij het idee dat reizigers het alternatieve traject naar Poort, via metrolijn M4 nog niet hebben gevonden. Daarom bieden wij de komende maanden een oplossing met extra ritten tijdens de ochtendspits", vertelt Ruiter. De inzet van extra busritten op bovengenoemd traject is volgens Keolis een tijdelijk project dat in april zal worden geŽvalueerd.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties