Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

Almeerder (30) aangehouden na filmen van minderjarigen in doucheruimte sportschoolDe politie heeft donderdag 4 januari een 30-jarige man uit Almere aangehouden nadat twee minderjarige sporters in een sportschool ontdekten dat zij tijdens het douchen werden gefilmd door de man. Na de ontdekking werd het personeel van de sportschool er bij geroepen die de politie alarmeerde. De man werd overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Onderzoek

De politie is een onderzoek gestart naar de man en heeft onder andere een doorzoeking gedaan in zijn woning, hierbij is verschillende apparatuur in beslag genomen. Het onderzoek moet uitwijzen of de man meer beelden heeft gemaakt. De twee minderjarigen hebben aangifte gedaan. De man is afgelopen zondag weer vrijgelaten maar blijft verdachte in de zaak.

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties