In totaal 7 vuurwerkvrije zones in Almere
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


In totaal 7 vuurwerkvrije zones in Almere
Laatste update: zaterdag 29 december 2018 - 09:23 uurEr zijn in totaal 7 gebieden in Almere welke zich dit jaar hebben aangemeld als vuurwerkvrije zone.

De vuurwerkvrije zones zijn een vrijwillig initiatief welke door de gemeente worden gefaciliteerd met onder meer posters en borden. De gemeente zegt echter niet te zullen handhaven in de gebieden.

De vuurwekvrije zones hebben bij elkaar meer dan 400 deelnemers. Onder meer een hondenspeelveld in het Laterna Magikapark en de uitlaatstrook bij de Trompetweg/Saxofoonweg/Pianoweg zijn aangewezen als vuurwerkvrije zones.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.