Meldingen van hulpdiensten in Almere realtime in je tijdlijn op Facebook ontvangen? - Klik hier voor meer informatie.

Plaats een vermelding in de bedrijvengids!

Naast de non-commerciële, particuliere oproepen is het mogelijk om als bedrijf een vermelding te plaatsen: handig voor als je wel wat meer klanten kunt gebruiken! Ben je bijvoorbeeld tuinman, fotograaf, boekhouder of verleen je een andere service waar mensen naar opzoek zijn? Plaats dan een vermelding in de bedrijvengids!

Het voordeel is dat je vermelding naast tekst ook een link naar je website en telefoonnummer mag bevatten. Ook staat je vermelding zoals bij oproepen niet 7 dagen, maar 1 jaar online. Voor bedrijven is er een speciale bedrijvengids die men kan doorzoeken.

Ontvang een korting!
Om te vieren dat onze website nu een bedrijvengids/vraag en aanbod gedeelte heeft, bieden we tijdelijk 25 procent korting op een vermelding in de bedrijvengids! Je betaalt dan geen 10,00 euro maar slechts 7,50 euro. Klik hier om een kortingcode te ontvangen.


Plaats je vermelding

Let op: je plaatst een oproep in de categorie ’bedrijven’. Om in deze categorie een commerciële oproep (advertentie) te plaatsen, betaal je een tarief van 10,00 euro welke je veilig online kunt voldoen via IDEAL.

Je oproep (advertentie) verloopt dan niet na de standaard 7 dagen, maar blijft 1 jaar online staan. Ook wordt je bedrijf vermeld in de bedrijvengids op de website. Aan het einde van deze periode heb je de mogelijkheid om voor 7,50 euro 6 maanden te verlengen.

Omschrijf je vermelding

Afbeelding of logo bij vermelding

* Een afbeelding is niet verplicht - Afbeeldingsformaat JPG of PNG- voor het beste resultaat: horizontale foto met minimale breedte van 750 pixels.

Je gegevens

Hieronder heb je de mogelijkheid om een adres in te voeren, in de vermelding zal dit als Google Maps-kaart worden weergeven. Wil je dit niet? Vul dan geen adres in.

Je (bedrijfs)naam, website en telefoonnummer worden getoond bij je oproep, je e-mail adres blijft geheim - hier ontvang je wel reacties op waarna je zelf kunt beslissen om op de reactie te reageren. Oproepen met schuilnamen worden geweigerd.

Bevestigen

Nadat je je vermelding hebt geplaatst, zal de redactie beoordelen of deze geschikt is voor plaatsing. Wanneer deze is goedgekeurd, ontvang je een e-mail om het tarief te voldoen waarna de vermelding online wordt weergeven.

Controleer nogmaals alle bovenstaande velden goed: achteraf wijzigen is namelijk niet meer mogelijk!

Nadat je hieronder de knop hebt gedrukt zal de redactie beoordelen of deze op de website kan worden geplaatst.