Nieuw logo Oostvaarders College onthuld - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 27 okt 2016 om 18:14 uur - Laatste update: 27 okt 2016 om 18:14 uur

Nieuw logo Oostvaarders College onthuld

Geschreven door (volgen?)

Afgelopen woensdag is onder toeziend oog van leerlingen, docenten, ouders en buurtbewoners het nieuwe logo van het Oostvaarders onthuld.

Rector Mark Manders legt uit: “De uil in ons logo staat voor wijsheid en voor de verbinding die wij voelen met de Oostvaardersplassen.”

Met een witte kerkuil op zijn arm toonde Manders trots het nieuwe logo aan alle aanwezigen. OVC-leerlingen Tessa Lüschen en Jelmer Kiel hadden de eer om al abseilend aandacht te vestigen op het nieuwe logo op de voorgevel van de school in Almere Buiten.

Nieuwe slogan

“Misschien wel de slimste keuze van je leven” is de bijpassende nieuwe slogan.

“Wij willen leerlingen niet alleen voorbereiden op hun toekomst. Wij willen dat onze leerlingen hun toekomst zelf leren bepalen. Of zij nu vlogger, drone operator of een nu nog niet bestaand beroep gaan uitoefenen, het OVC helpt leerlingen nu de wijze keuzes te maken die hen later gelukkig en succesvol doen zijn”, aldus Manders.

Categorie:
Overige
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.