Grandcafé De Havenkom in mei heropend - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 20 mrt 2017 om 12:42 uur - Laatste update: 20 mrt 2017 om 12:43 uur

Grandcafé De Havenkom in mei heropend

Geschreven door (volgen?)

Ramon en Esther, de nieuwe eigenaren van Grandcafé De Havenkom

Grandcafé De Havenkom in Almere Haven zal begin mei worden geopend. De nieuwe eigenaren, Ramon Frantsen en Esther Meegdes, kunnen niet wachten om het grandcafé een nieuw leven in te blazen.

Met een modern interieur, zonder de warmte te verliezen en een compleet vernieuwde kaart, willen we zo snel mogelijk De Havenkom een nieuw leven inblazen“, aldus Esther Meegdes. Alle zeilen worden bijgezet om het Grandcafé zo snel mogelijk weer operationeel te krijgen in de nieuwe stijl.

Uiteraard moet er nog veel gebeuren aan het interieur en andere zaken, maar als het aan de kersverse eigenaren ligt zal De Havenkom écht zo snel mogelijk weer geopend zijn. Om alles gereed te krijgen, hebben Esther en Ramon natuurlijk veel hulp nodig en natuurlijk goed personeel.

De menukaart zal ook aangepast worden aan de wensen van deze tijd. Naar verwachting zal De Havenkom begin mei haar deuren weer openen.

Categorie:
Overige
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.