Wordt knalroze wijn Pasion Pink de trend van deze zomer? - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 03 jul 2017 om 11:42 uur - Laatste update: 03 jul 2017 om 11:43 uur

Wordt knalroze wijn Pasion Pink de trend van deze zomer?

Geschreven door (volgen?)

Daar waar de blauwe wijn een enorme trend was tijdens de vorige zomer en nog steeds een favoriet is, komt dezelfde importeur nu met een knalroze wijn onder de naam Pasion Pink.

BON Import BV hoopt met het uitbreiden van de kleuren wijn het succes van de blauwe wijn te evenaren: naast roze is er eerder dit jaar ook een oranje wijn op de markt gebracht.

Wij verwachten van deze roze, blauwe en oranje wijnen heel veel. Blauw is inmiddels nog steeds één van onze hardlopers die wij inmiddels ook importeren naar België, Macedonië, Hongarije en Hongkong. Ook zijn wij bezig om deze naar Libanon, India en Zwitserland te importeren“, vertelt Peter Meijer van BON Import BV.

Smaak

Volgens Meijer is Pasion Pink een echte Spaanse rosé die ook zo smaakt: “Tonen van aardbeien en framboos en een beetje de smaak van een suikerspin wat de wijn toch geen zoete wijn maakt. Echter blijft de smaak enigszins persoonlijk en raden daarom Almeerders aan om de wijn zelf te proeven om te kunnen beoordelen.

Verkooppunten

Inmiddels is BON Import BV begonnen met de uitrol van de wijn en is deze al verkrijgbaar op een aantal verkooppunten door heel Almere.

Wij zijn begonnen bij Chez Alexander op het Belfort en zijn nu ook aan het leveren aan winkels zoals de Notenbar in de Food Passage, Martess Chocolaterie in Markerkant, Chocolaterie Knusz in Almere Haven en Kaaswinkel Alexanderhoeve in Almere Buiten.”

Naast Almere is BON Import BV ook bezig met de wijn elders aan te bieden, zo is Pasion Pink ook al verkrijgbaar in Lelystad, Zeewolde en op Urk.

CORAZON

Categorie:
Overige
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.