Allard Veldhuis (71) overleden - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 10 jul 2017 om 20:29 uur - Laatste update: 10 jul 2017 om 20:33 uur

Allard Veldhuis (71) overleden

Geschreven door (volgen?)

Allard Veldhuis is overleden. De Almeerder overleed afgelopen woensdag op 71-jarige leeftijd in Amsterdam na een geruime tijd ziek geweest te zijn.

Veldhuis zette zich op verschillende fronten in voor de stad, zo deed hij veel voor jongeren in de stad en was hij jarenlang jeugdwerker. Ook was hij festivalcoördinator voor het Bevrijdingsfestival en raadslid in de Almeerse gemeenteraad.

Erik Boshuijzen, een vriend van Allard Veldhuis zegt dat Allard in herinnering de altijd vrolijke en lachende zal blijven: “Hij was altijd de zorgeloze aanjager van veel vrolijkheid in Almere. Helaas ging het in zijn laatste periode steeds slechter ondanks het feestje dat wij op 1 mei vorig jaar met hem vierden bij zijn zeventigste verjaardag”, aldus Boshuijzen.

Herdenking

Komende vrijdag wordt er op de Esplanade in Almere Stad een herdenking gehouden voor Veldhuis. Hierbij zal één minuut stilte worden gehouden en één minuut worden geapplaudisseerd, ook zullen er korte speeches worden gegeven.

De herdenking start om 19.30 uur.

Categorie:
Overige
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto’s en video’s. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.