Lidl in Almere Stad schenkt 1000 euro aan Dierenambulance Midden-Nederland - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 13 sep 2017 om 14:37 uur - Laatste update: 13 sep 2017 om 14:41 uur

Lidl in Almere Stad schenkt 1000 euro aan Dierenambulance Midden-Nederland

Geschreven door (volgen?)

Het filiaal van supermarktketen Lidl aan de Blekerstraat in Almere Stad heeft woensdag een cheque van 1000 euro overhandigd aan Dierenambulance Midden-Nederland.

De cheque werd in ontvangst genomen door Willem-Jan Waterman, het bedrag is afkomstig van alle Lidl-filialen in Nederland die over het gehele land verschillende initiatieven steunt.

“Onze klanten hebben massaal gehoor gegeven aan de Lidl helpt lokaal actie en laten weten wat Lidl voor Almere kan betekenen. Het is geweldig om als plaatselijke supermarkt lokaal betrokken te zijn en hiermee de Dierenambulance te ondersteunen voor het aanschaffen van nieuwe couveuses, vertelt de supermarktmanager.

Lidl helpt lokaal

Omdat Lidl dit jaar 20 jaar in Nederland is gevestigd, wordt er 412 keer 1000 euro beschikbaar gesteld voor een goed initiatief in de buurt van de Lidl-filialen.

Het aantal 412 komt voort uit het aantal filialen dat de supermarktketen in Nederland heeft.

Categorie:
Overige
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto’s en video’s. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.