Warsha (27) uit Almere genomineerd voor Make-up Awards 2017 - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 14 sep 2017 om 12:51 uur - Laatste update: 14 sep 2017 om 14:31 uur

Warsha (27) uit Almere genomineerd voor Make-up Awards 2017

Geschreven door (volgen?)

Warsha Lakhichand aan het werk als visagiste (foto door Dimitri Sergejev).

De 27-jarige Warsha Lakhichand uit Almere is dit jaar één van de acht genomineerde visagisten om de Make Up Award 2017 te winnen.

Al sinds haar 16e is Warsha bezig met het vak wat zij nu uitoefent: “Ik maakte toen al familie en vriendinnen op, vervolgens besloot ik op mijn 24e een opleiding te volgen. Vervolgens heb ik nog verschillende workshops gevolgd om mijzelf nog beter te profileren”, vertelt zij.

De inmiddels 27-jarige visagiste leerde tijdens de workshops onder andere de Indiase fijne greepjes uit de visagie-wereld.

Nooit eerder genomineerd

Toen ik hoorde dat ik genomineerd was heb ik de Zara in Maastricht bij elkaar gegild waar ik op dat moment aan het winkelen was, de wereld stond even stil. Dat ik voor deze award ben genomineerd is al een super prijs.

De nominatie voor een Make-up Award is voor de Almeerse de eerste keer dat zij deelneemt aan een wedstrijd. Haar droom is om nog veel personen te mogen opmaken op zowel nationaal als internationaal gebied.

Voor mij is makeup een emotie die de emotie perfect naar buiten brengt. Voor ik met visagie begin bepaal ik eerst wat het doel van mijn make-up is en zorg ik dat ik zelf een beeld voor ogen heb van het uiteindelijke resultaat. Zo geef ik mijn make-up creatie neer met meer kracht, motivatie en inspiratie“, vertelt Warsha.

Public’s Choice Award

Naast de Make-up Award 2017 van wie de winnaar door een vakjury zal worden bepaald, maakt Warsha ook nog kans op de Public’s Choice Award waarbij het publiek bepaalt wie er met de winst vandoor gaat. Diegene met het meest aantal stemmen zal de Public’s Choice Award winnen.

De winnaar de Make-up Award 2017 en de Public’s Choice Award wordt komende zondag bekend gemaakt tijdens de vakbeurs welke plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht.

Stemmen is mogelijk via deze website.

Categorie:
Overige
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.