Almeerse ondernemers realiseren Amerikaans concept 'WereldSnackBox' - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 17 okt 2017 om 11:02 uur - Laatste update: 17 okt 2017 om 11:15 uur

Almeerse ondernemers realiseren Amerikaans concept ‘WereldSnackBox’

Geschreven door (volgen?)

Ondernemers uit Almere hebben begin deze maand de eerste ‘WereldSnackBox’ verzonden: een snackpakket met iedere maand snacks uit weer een ander land.

Elke maand staat er een ander land centraal, waardoor de smaakpapillen van de klant
de hele wereld over gaan, terwijl het lichaam comfortabel op de bank blijft zitten“, vertelt Gregory Knauff namens WereldSnackBox.

De ondernemers en hun omgeving hadden veel behoefte aan dit concept, wat in Amerika een groot succes is. Omdat dit in Nederland nog niet beschikbaar was, hebben de Almeerders het concept weten te realiseren waardoor nu ook Nederland toegang heeft tot de wereldsnacks.

Veel variatie

Het snackpakket van WereldSnackBox is elke maand gevuld met minimaal 8 tot 12 verschillende soorten snacks. Hierbij kan er gekozen worden voor een eenmalige box of een abonnement tegen een verlaagde prijs. Deze maand kwam Zuid-Korea aan bod, begin volgende maand zullen de snacks uit het Verenigd Koninkrijk komen.

Elke maand is voor ons weer een feestje!“, aldus de bedenker. “We bestellen allerlei snacks uit het land dat we aan bod willen laten komen. We proberen zoveel mogelijk te variëren met smaken en stoppen de lekkerste producten in de WereldSnackBox. Het is ook weer eens iets anders dan dat je in de winkels ziet liggen, waardoor ​het ​een ​hele ​ervaring ​wordt.

Meer informatie is beschikbaar op de website van WereldSnackBox.

Categorie:
Overige · Zakelijk
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto’s en video’s. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.