Lokale koeriersdienst ishipit zoekt koeriers in Almere - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 01 nov 2017 om 09:36 uur - Laatste update: 01 nov 2017 om 09:36 uur

Lokale koeriersdienst ishipit zoekt koeriers in Almere

Geschreven door (volgen?)

Foto: aangeleverd

ishipit is een nieuwe bezorg app, waar enthousiaste ondernemende koeriers en consumenten samen komen, om zo lokale bezorging voor iedereen op een aantrekkelijke manier en binnen een veilige en betrouwbare omgeving mogelijk te maken. Binnenkort start ishipit in Almere met een pilot om het platform te introduceren.

Voor deze pilot zijn wij in Almere op zoek naar maximaal 50 enthousiaste koeriers, die zich willen aan sluiten op ons ishipit platform.

Jouw voordelen als ishipit koerier:

  • Jij bepaalt je werktijden, tarieven en je eigen succes
  • Jij bepaalt wat je voor wie wilt bezorgen
  • Jij krijgt na iedere opdracht gelijk uitbetaald!
  • Jij kan gebruik maken van zeer interessante fiscale voordelen
  • Jij wordt ondersteund met je km registratie, administratie en facturatie

En jij maakt bovendien tijdens de pilot periode gebruik van een coole ishipit ebike! Ben je ouder dan 16 jaar? Meld je dan nu aan op ishipit.nl en we informeren je zodra jij kunt gaan starten.

Tijdens de pilot in Almere willen wij graag met jou testen of alles werkt. Doe je mee? Of ken je nog iemand die een super koerier zou zijn? Stuur diegene door naar onze website.

En ben je geïnteresseerd om binnenkort van de diensten van ishipit koeriers gebruik te maken? Dan kan je je natuurlijk ook aanmelden op ishipit.nl zodat wij jou op de hoogte kunnen houden wanneer er koeriers in jouw buurt actief zijn!

Categorie:
Overige · Zakelijk
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto's en video's. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.