Zuid-Koreaanse studenten bezoeken Aeres MBO Almere - Almere Nieuws


Gepubliceerd op: 08 nov 2017 om 10:11 uur - Laatste update: 08 nov 2017 om 10:11 uur

Zuid-Koreaanse studenten bezoeken Aeres MBO Almere

Geschreven door (volgen?)

Afgelopen week heeft Aeres MBO Almere in Almere Poort een delegatie van 18 Zuid-Koreaanse studenten en 6 docenten mogen ontvangen in het nieuwe schoolgebouw aan de Heliumweg.

De studenten van de opleiding Toegepaste Biologie hebben zich 3 dagen intensief ingezet en de Zuid-Koreanen een kijk gegeven op het Nederlandse groene onderwijs.

Na het ontvangst op de school zijn de Zuid-Koreaanse studenten gekoppeld aan een student van de opleiding Toegepaste Biologie, deze studenten waren voor deze dagen hun gastheer/vrouw.

De Zuid-Koreaanse studenten volgden de lessen van de Nederlandse studenten mee welke voor deze gelegenheid in het Engels werden gegeven.

Contacten gelegd

“Met een hoofd vol ervaringen en ideeën over het Nederlandse onderwijs is op woensdag afscheid genomen van Aeres MBO Almere. De Nederlandse studenten hebben naast een leuke ervaring ook goede contacten opgedaan voor bijvoorbeeld een buitenlandse stage”, vertelt Stéphanie Wilke namens de school.

Voor Aeres MBO Almere past het bezoek van de Zuid-Koreaanse delegatie binnen het internationaliseringsprogramma waaraan de locatie invulling geeft.

De groep Zuid-Koreanen zijn in totaal 3weken in Nederland om zich te verdiepen in het Nederlandse groene onderwijs.

Categorie:
Overige
Max Joling

Sinds 2013 ben ik objectief bezig met het schrijven van artikelen en ben ik subjectief in mijn columns voor Almere Nieuws. Daarnaast vlog ik, maak ik foto’s en video’s. Je kunt mij via mijn eigen kanalen volgen via onderstaande icoontjes!

Reactie plaatsenHoud er rekening mee dat je reactie moet voldoen aan de huisregels.